Nya djurvagnar från Bala Agri

den 14 september 2020

Bala Agri AB släpper två nya djurvagnar. Benämningen är TKD601 och TKD901 som står för traktorkärra djur och är en serie av kärror för transport av primärt nötdjur. Men de nya vagnarna går även utrusta för transport av smågris.

Chassina är kraftigt dimensionerade för långvarigt bruk i tuffa miljöer samtidigt som egenvikten har haft ett stort fokus för att lättare klara av leriga förhållanden. Djurvagnarna bygger på samma tekniska lösningar som den tidigare TKD701;  dvs. invändiga hjulhus med en invändig bredd på 2,4m, hydraulisk höj- och sänkbar för minimalt insteg där kolvstången är i skyddat läge under transport, gummimatta i botten som standard och väl tilltagen inre höjd på uppemot 2,3m.

Precis som företagets andra djurvagnar är vagnarna försedda med högsta möjliga klass av plyfa-sidor för att minimera oljud som kan skrämma djuren. Dessa vagnar kommer även som standard med LED-belysning, väl skyddade kablage och slangar samt förvaringsfack med lucka ovanför hjulhusen. Precis som företagets andra vagnar kommer dessa även med 5 års garanti.

 

-          Vi fortsätter vår höga utvecklingstakt på nya smarta vagnar med fokus på låg egenvikt, extrem slitstyrka och kostnadseffektivitet för kunden. Våra djurvagnar har blivit väldigt omtyckta av våra kunder som resultat har vi  idag 24% marknadsandelar. Vi har lyssnat på våra kunder och återförsäljare och täppt igen ett glapp som funnits i mellanstorlek och den större storleksklassen. Även satsningen på gris har kommit som önskemål från våra kunder säger Kristian Jonsson, företagets VD.

 

Skriv en kommentar