Djurvagnar

Våra enkla och smidiga djurvagnar har utvecklats med samma måtto som de övriga Bala Agri-vagnarna: Lätt, Stryktålig, Smart. Med låg egenvikt och hydraulisk sänkning ända ned till 12 cm lasthöjd för smidig i- och urstigning. Golvet består av 4 mm tjock plåt med gummimatta, vilket förutom halkskydd, ger en låg ljudnivå och lugnare djur. Samtliga kärror har högt placerade LED-lampor där kabeldragning har gjorts internt för att djuren inte skall kunna komma åt kablar.

Intervjuer med ett stort antal lantbrukare ligger bakom en mycket genomtänkt och användarvänlig konstruktion. Till exempel går inte sidorna hela vägen ned till golvet, vilket underlättar tvätt och skyddar plyfaskivorna från fuktskador.

TKD401 har utvändiga hjulhus för att få en helt slät insida. Detta gör att det går mycket lättare att fösa på djuren då det inte finns något i vägen som de kan störa sig på samt att skaderisken minimeras.

TKD601, TKD701 och TKD901 har invändiga hjulhus och därmed en större lastyta. Dessa rymmer de riktigt stora transporterna upp till 23 kvadratmeter!

Samtliga vagnar går att komplettera med presenning, mellanväggar, krokar för att få med sig fångstgrindar ut på fältet, invändig belysning samt grisanpassas.

Visa som
Sortering
Visa per sida

Djurvagn 4 ton

152 250,00 kr

Djurkärra 6-ton

242 875,00 kr

Djurvagn 7 ton

252 000,00 kr

Djurkärra 9-ton

338 750,00 kr