fbpx
Utforska vår största kampanj någonsin! Läs mer

Kampanjer

Dumpervagnar – Dark Edition

För dig som kräver det bästa! Våra svensktillverkade dumpervagnar hjälper dig att effektivisera din arbetsdag, oavsett om du behöver transportera jord, grus, schaktmassor eller andra typer av volymvaror.

Multivagnar – Dark Edition

För dig som behöver en stryktålig multivagn! Våra schaktkärror satte standarden redan för 15 år sedan – och sedan dess är de ett självklart val för många inom lantbruk och entreprenad.

Djurvagnar – Easy Edition

För dig som vill det bästa för dina djur! Vi förstår lantbrukarnas utmaningar och har utifrån det tillverkat smarta djurvagnar med säker konstruktion. Våra djurvagnar är både lätta och stryktåliga för att ditt arbete ska bli smidigare.

Volymvagnar – Volume Edition

För dig som vill minimera onödiga moment och minska dina kostnader! Vi har lyssnat på marknaden och tillverkat volym- och spannmålsvagnar som effektiviserar hela arbetskedjan för den moderna lantbrukaren.

Balvagnar – Bala Edition

För dig som vill ha effektivitet och extra säkerhet! Våra balvagnar med hydraulisk lastsäkring har blivit omåttligt populära och är förmodligen några av marknadens mest användarvänliga vagnar, med hög effektivitet och ökad säkerhet i trafiken.