fbpx
Med anledning av semestertider har vi under v. 28 - 31 lägre bemanning än vanligt, och därmed längre leveranstider.

Nyheter

Specialtillverkad BV2203

Pressmeddelande

Bala Agri fortsätter att underlätta arbetet för lantbrukare, skogsbrukare och entreprenörer genom att noggrant lyssna på marknadens behov och de utmaningar som företagets kunder […]

Nyheter till Bala Agris djurvagnar

Pressmeddelande

Vi utökar säkerheten och samtidigt en bättre användarupplevelse med en ny låsning till alla företagets djurvagnar. Med hjälp av längre handtag och individuell låsning får användaren både en snabbare och säkrare låsning. Den nya lösningen för låset bidrar även till bättre ergonomi och kontroll i arbetet.

Vedmaskin 450TR – Traktordriven proffsmaskin

Pressmeddelande

Bala Agri fortsätter med ett stort fokus på att utveckla innovativa produkter som gör skillnad på riktigt och underlättar arbetsdagen för nordiska lantbrukare. Vår senaste nyhet är vår svensktillverkade vedmaskin 450TR – en traktordriven proffsmaskin för dig som vill maximera din produktivitet.

Årskrönika 2023

Nyhet

Mycket har hänt under 2023, både för lantbruket i stort och för Bala Agri som varumärke – inte minst när Bala Agri firat 40 år i branschen. Vi tog en stund med VD Kristian Jonsson, för att låta honom dela tankarna om året som gått och höra om planerna för framtiden.