fbpx
Med anledning av semestertider har vi under v. 28 - 31 lägre bemanning än vanligt, och därmed längre leveranstider.

Flera vagnar kan utrustas med hydrauliskt fjädrat drag

Pressmeddelande

Vi vill göra livet lättare för den moderna lantbrukaren. Nu släpper vi nästa nyhet med målet att effektivisera arbetet på gården. För att uppnå mjukare och stabilare transport är det nu möjligt att välja hydrauliskt fjädrat drag som tillval för 16 tons-vagnarna TK1612, TKF1612 och TKS1612. Trycket är dessutom ställbart efter lastvikt för att ge maximal avlastning.

Genomtänkt innovation som gör skillnad – på riktigt

På Bala Agri vi strävar ständigt efter att förbättra våra produkter och erbjuda praktiska lösningar för lantbrukare. Därför är vi glada över att presentera vår senaste uppdatering – hydrauliskt fjädrande drag som tillval för sortimentet av 16 tons-vagnar; TK1612, TKF1612 och TKS1612. Denna uppdatering är ännu ett steg mot att fortsätta underlätta arbetet för nordiska lantbrukare och innebär flera fördelar som förbättrar användarens arbetsförhållanden:

Komfort och säkerhet: Bidrar till en mjukare körupplevelse, vilket i sin tur minskar tröttheten hos föraren och sparar energi till andra arbetsuppgifter.

Effektivitet: Kan leda till snabbare arbetsflöden genom att underlätta transporter över ojämnt underlag.

Skydd för lasten: Hjälper till att minska risken för skador på lasten genom att dämpa stötar under transport.

Hållbarhet: Potentiellt minskat slitage på utrustning bidrar till längre livslängd och minskade underhållskostnader.

Mer om produktuppdateringen

Vi är engagerade i att erbjuda hållbara och effektiva lösningar för lantbrukssektorn. Vi förstår vikten av pålitlig utrustning som stöder ditt dagliga arbete och denna senaste uppdatering är ett steg mot att tillgodose dessa behov.

Vill du veta mer? Kontakta oss för vidare information.