fbpx
Med anledning av semestertider har vi under v. 28 - 31 lägre bemanning än vanligt, och därmed längre leveranstider.

Nyheter till Bala Agris djurvagnar

Pressmeddelande

Vi fortsätter året med att lansera ännu fler nyheter som underlättar och effektiviserar arbetet på gården för nordiska lantbrukare. Vi har ett stort fokus på genomtänkt innovation som gör skillnad – på riktigt. Därför lanserar vi nu två nyheter till vårt sortiment av djurvagnar: ny låsning och integrerad fångstgrind.

Bättre ergonomi och kontroll

Vi utökar säkerheten och samtidigt en bättre användarupplevelse med en ny låsning till alla våra djurvagnar. Med hjälp av längre handtag och individuell låsning får användaren både en snabbare och säkrare låsning. Den nya lösningen för låset bidrar även till bättre ergonomi och kontroll i arbetet.

Djurvänlig hantering

Nu lanserar vi även integrerad fångstgrind till modellerna TKD601, TKD701 och TKD901. Dessa viks enkelt ut för att förenkla på- och avlastning av djuren. Det skapar en smidig, enkel och framförallt djurvänlig miljö som ökar säkerheten.

Sveriges mest djurvänliga vagnar?

Bala Agri lägger ett stort fokus på att underlätta arbetsdagen för nordiska lantbrukare. Våra djurvagnar är tillverkade efter ett stort antal intervjuer med lantbrukare – vilket har resulterat i en mycket genomtänkt, säker och användarvänlig konstruktion.

Djurvagnarna har en låg egenvikt och en hydraulisk sänkning ända ned till 12 cm lasthöjd för smidig i- och urstigning. Golvet i vagnen består av 4 mm tjock gummimatta, vilket förutom halkskydd, ger en låg ljudnivå och lugnare djur. Samtliga vagnar har även högt placerade LED-lampor där kabeldragning har gjorts internt för att djuren inte ska kunna komma åt kablar.

Är du intresserad och vill veta mer om våra djurvagnar? Klicka här för att utforska vårt sortiment. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.