fbpx
Utforska vår största kampanj någonsin! Läs mer

Svenskt varumärke med genomtänkt innovation

Nyhet

Bala Agri är en ledande tillverkare av utrustning för moderna kunder inom jordbruk, skogsbruk och entreprenad. Vi arbetar för att öka våra kunders produktivitet och konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi verksamhetskunnande, teknisk kompetens och en stark entreprenörsanda.

Vi utvecklar produkter med kunden i fokus

Vi vill göra ditt liv som lantbrukare och entreprenör enklare. Bala Agri erbjuder högkvalitativa produkter inom bland annat vagnar, foderutrustning, balhantering, grindsystem, vedmaskiner och entreprenad. Sedan starten 1983 har vi tillverkat produkterna i Nossebro, Västra Götaland.

En verkstad fylld med allt som behövs

Berätta om dina önskemål så hittar vi en lösning för dig. Med vår toppmoderna fabrik på 7000 kvadratmeter har vi allt som behövs. Det inkluderar exempelvis plåtbearbetning, kapning, svarvning, robotsvets och två lackeringsanläggningar för stort gods samt mindre artiklar i automatiserade conveyor-system.

Samlad erfarenhet och mångfunktionella innovationer

År 2018 förvärvade Bala Agri det anrika företaget Vreten AB med tillhörande produktion av högkvalitativa skogsvagnar, vägsladdar och utrustning för travsportsanläggningar. Två anrika varumärken under ett och samma tak med fokus på innovation som skapar verklig betydelse. Alltid redo att skapa ett större värde för dig som kund.

Vill du veta mer om våra produkter eller har du några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss