fbpx
Utforska vår största kampanj någonsin! Läs mer

Bala Agri fyller 40 år

Pressmeddelande

Under 2023 firar Bala Agri 40 år som tillverkande företag i Sverige. I mer än fyra decennier har vi tillverkat högkvalitativa och genomtänkta produkter för lantbrukare, skogsbrukare och entreprenörer. Genom att lyssna på marknadens behov fokuserar vi på att fram produkter som underlättar för användaren och gör skillnad på riktigt.

Den resa vi har gjort som företag har resulterat i ett konkurrenskraftigt utbud och många omtyckta produkter på svenska gårdar runt om i landet. Vi erbjuder bland annat:

  • Balvagnar

  • Dumpervagnar

  • Djurvagnar

  • Spannmålsvagnar

  • Vedmaskiner

  • Spjutsystem

  • Adaptrar m.m.

Sedan fem år tillbaka ägs och tillverkas även Vretens skogsvagnar och vägsladdar av Bala Agri. Det är ett stort steg mot att bli en komplett tillverkare för att tillgodose våra kunders behov och önskemål.

“Vi fortsätter vår offensiva resa att utveckla och tillverka moderna produkter av hög svensk kvalitet som underlättar och gör skillnad på riktigt för våra kunder.” – Kristian Jonsson, VD

Framåt fortsätter vi att utmana oss själva i vår produktutveckling och marknaden med ett konkurrenskraftigt erbjudande. Vi letar ständigt nya lösningar som skapar positiv förändring och är med och bidrar till långsiktig trygghet. Tillsammans med våra kunder vill vi öka lant- och skogsbrukares frihet, förbättra användarupplevelsen och underlätta det dagliga arbetet på svenska gårdar.

Vi vill säga ett stort tack till alla våra kunder, leverantörer och återförsäljare som har varit med oss under våra första 40 år. För att fira tillsammans kör vi just nu en kampanj på vårt galvade soritiment, balgripar, spjutsystem och adaptrar. Klicka här för att läsa mer om kampanjen.

Nu ser vi fram emot att tillsammans fortsätta utveckla det svenska lant- och skogsbruket.

Bala Agri
Kristian Jonsson, VD