fbpx
Utforska vår största kampanj någonsin! Läs mer

Multifunktionell vagn för flexibla arbetsdagar

Kundcase

Anders Bogren driver sedan många år tillbaka företaget Anders Naturvård. Verksamheten har tidigare riktat in sig mot tätortsbruk, skogsbruk och naturvård. Idag har företaget utvecklats till att uteslutande arbeta mot en kommun med tätortsnära tjänster, trädfällning, skötsel av parker samt att hålla ordning och reda i kommunen. För att underlätta det vardagliga arbetet använder Anders en TKS1112 från Bala Agri.

Vad är det du gillar mest med att driva eget företag?

– Dels får jag vara en problemlösare och har stor frihet att lösa de flesta arbetsuppgifterna på mitt eget sätt. Det gör att jag inte blir bunden till någon annan. Jag tycker även det är roligt att arbetsuppgifterna varierar och att jag får möjlighet att utveckla mitt företag, berättar Anders.

Vidare förklarar Anders att han uppskattar att få en uppgift och sedan hitta en lösning som förbättrar och förenklar, både för honom själv och hans kunder.

– Säg att du har en fastighet med massa träd som ska underhållas. Kan du då köpa en tjänst som löser allt eller behöver du fem olika? Det blir alltid enklast att köpa tjänsten från ett företag. För att jag ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt behöver jag en multifunktionell vagn som gör mig flexibel.

Vad var viktigt för dig när du valde vagn?

– Det finns flera olika faktorer som påverkade mitt val av vagn. Jag har framförallt ett stort transportbehov. Vagnen behövde kunna transportera väldigt varierat innehåll. Min TKS1112 är utrustad med bredare däck, schaktläm där bak och jag har även köpt till förhöjningssats till spannmål. Det ger mig en väldigt bra flexibilitet. När jag exempelvis grusar elljusspår använder jag de låga lämmarna. Men när jag har träjobb, kör gräs, flis eller ved använder jag de höga lämmarna. Det är väldigt skönt med en multivagn som ger mig stor frihet att arbeta varierat – oavsett vilken arbetsuppgift jag har för dagen.

Anders berättar sedan att det fanns andra faktorer som spelade en stor roll. Bland annat var det viktigt för honom med professionell och bra hjälp.

– Jag tittade även mycket på hur det såg ut med service och eftermarknad. Dels att det gick att köpa den med ett bra upplägg för finansiering men också god support med vad jag behövde för grejer att utrusta den med. De löste det riktigt bra på Axima i Skövde, jag fick väldigt bra service och engagerat bemötande. Det är också viktigt för mig att allt fungerar och att jag får bra service om något krånglar. Om något händer nu kan jag bara åka in till verkstaden så hjälper dem mig och fixar det.

Vilka är de största fördelarna som du upplever med TKS1112?

– Den är enkel och bra att jobba med. Jag tycker det är smidigt att sidoplåtarna är delbara och att jag själv kan montera och hänga på dem. Om jag förolyckar en bakläm är det enkelt att byta ut just den delen. Vagnen är stadig, lätt att dra och är stabil ute på vägarna. Men framförallt uppskattar jag flexibiliteten att det bara tar 5-10 minuter för mig att gå från låga till höga lämmar. Det är en stor frihet som verkligen underlättar min arbetsdag och gör skillnad på riktigt, avslutar Anders.

Vi på Bala Agri säger stort tack till Anders för att du tog dig tiden att berätta mer om din TKS1112. Vill du som läsare veta mer om TKS1112 är du varmt välkommen att kontakta oss eller din närmaste återförsäljare.