fbpx
Utforska vår största kampanj någonsin! Läs mer

En vedmaskin utan krångel

Kundcase

Peter Karlsson är född bondpojke och har en lång erfarenhet av att arbeta som skogsbrukare. Det är ett yrke som funnits inom familjen sedan länge. Peter har jobbat 15 år manuellt och kört skördare samt skotare i 25 år. Skogen är helt enkelt en stor del av Peters liv och allt handlar om träd i familjen.

År 2011 köpte Peter en Vedklyv 320 från Bala Agri. Något som visat sig vara ett väldigt bra köp. Peter förklarar att maskinen fungerat helt perfekt och aldrig har krånglat för honom. Det är inte bara Peter som är nöjd med vedklyven, han berättar även att många av hans grannar lånar den och att den är väldigt populär.

Varje år klyver Peter ungefär 75 kubik och 320:n uppfyller alla hans behov utan problem. Till sin vedklyv har han köpt till transportband som fungerar som processor. Om det är grovt material sågar han ner det med sin EP70 för att sedan enkelt klyva det med sin 320.

Är du intresserad av en vedklyv från Bala Agri eller har några frågor? Varmt välkommen att kontakta oss så ger vi dig svar på alla dina frågor.