fbpx
Utforska vår största kampanj någonsin! Läs mer

Lär känna vår försäljningschef Joakim Larsson

Medarbetare

Vi har gjort en intervju med vår säljare Joakim Larsson som berättar mer om sin resa på Bala Agri. Han förklarar bland annat även vilka förväntningar du som kund kan ha på oss och hur vi jobbar med produktutveckling.

Kan du berätta lite om dig själv?

– Jag har jobbat på Bala Agri sedan 2001, dvs lite mer än 20 år. När jag började så arbetade jag med godshantering, in- och utlastning, reservdelar och 2004 började jag med försäljning och följa med ut på visningar och mässor.

Vad gillar du mest med ditt arbete?

– Att få skapa bra affärer för oss och våra kunder. Jag tycker framförallt det är roligt att få jobba med lokala produkter som jag kan stå för. Mycket av min tid spenderas på att vara ute hos ÅF samt på visningar, demokörningar och mässor. Jag tycker det är väldigt roligt att få komma ut och träffa och prata med våra kunder.

Vad kan jag som kund ha för förväntningar på Bala Agri 2022?

– Du ska ha förväntningar att du köper en produkt som är vad du har blivit lovad och lever upp till dina förväntningar. Våra produkter håller en hög kvalitet och är användarvänliga. Du ska känna dig positivt överraskad helt enkelt. Vi jobbar hela tiden på att utvecklas och bli ännu bättre inom kvalitet och leveranssäkerhet. I våra ögon är kvalitet grunden till allt. Du kan även förvänta dig att vi tar oss tiden att förstå ditt behov för att hitta rätt lösning för dig.

Hur jobbar Bala Agri med produktutveckling?

– Vi tittar mycket på helheten och följer vad som händer inom lant-, skogsbruk och entreprenad. Utöver det håller vi även en bra dialog med våra kunder på mässor och visningar. Man måste lyssna in marknaden och förstå vad våra kunder önskar. Det finns mycket intressanta tankar runt om i landet hur produkterna kan utvecklas och bli ännu bättre. Vi vill tillverka produkter som hjälper våra kunder och underlättar deras arbetsdag på riktigt.

Vi gör även en hel del speciallösningar och det är ofta då en ny produkt föds. Våra vagnar ska kunna vara multifunktionella och då är utmaningen att hitta en produkt som passar till flera områden. För oss är det även väldigt viktigt att hålla uppe styrkan och hålla nere egenvikten för att hålla nere kostnaden för bränsle och slitage för kunden. Bättre totalekonomi helt enkelt.

Varför ska jag som kund välja Bala Agri?

– Du får en bra produkt som du kan använda i många år. Vi säkerställer och ser till att du får rätt produkt för dina behov. Men vi har även bra garantier på alla produkter. En annan viktig del är att vi bryr oss – vi följer upp och ser till att våra kunder är nöjda. Det gör vi ofta genom besök ute hos kunderna.

Har ni några spännande nyheter på gång för Bala Agri?

– Vi har kommit med en del vagnar, exempelvis TKS 1112 PRO. Våra nya produkter bygger mycket på att vi jobbar med moderna materialval för att få ner egenvikten och få upp styrkan. Vi ökar även lastvolymen som ger fler möjligheter för att göra vagnarna multifunktionella. Det finns många fördelar med det och är ett stort steg i att förenkla arbetsdagarna och användarupplevelsen för våra kunder.

Finns det någon produkt i Bala Agris sortiment du rekommenderar lite extra?

– Jag är mycket för våra vedmaskiner och speciellt vedmaskin 370. En snabb, enkel och lättkörd vedmaskin. Den är hydraulisk driven vilket gör den driftsäker och enkel att serva. Den har funnits sedan 2005 och har förfinats och förbättrats genom åren vilket har gjort att vi har en riktigt bra vedmaskin idag. Kvalitèn ligger i detaljerna som man får genom erfarenhet. Samma gäller även övrigt sortiment som t.ex. balgripar, spjutsystem, fångstgrindar, foderhäckar, adaptrar m.m.

Behöver du hjälp eller är intresserade av någon av våra produkter? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.