fbpx
Utforska vår största kampanj någonsin! Läs mer

HARDOX in my body

Produkter

Lätt, stryktålig och smart. Med ett stort fokus på låg egenvikt innehåller vagnen några för branschen, unika konstruktioner. Vagnen har växt med 20%, minskat egenvikten med 10% och ökat livslängden med nära det dubbla mot föregångaren. Låt oss presentera Dumpervagn Pro – 11 ton.

Samlad styrka  – Mer finess

Vi har med Dumpervagn Pro haft ett stort fokus på styrkan i produkten. Men bakom allt vi gör vill vi skapa så mycket verklig nytta för våra kunder som det går. Därför har vi valt att koncentrera oss på genomtänkt innovation i form av så låg egenvikt som möjligt. Det finns enorma fördelar med detta gällande bland annat markpackning, slitage på hjul och fordon, komfort bakom fordon, dieselförbrukning och slitage på transmission på hjulgrävare. Bala Agri är inte som alla andra – vi gör det annorlunda och fokuserar på ett större värde för lantbrukare och entreprenörer.

TKS-serien

TKS-serien är en serie av kombinationsvagnar för transport av jord, grus, schaktmassor samt volymvaror med förhöjningslämmar. Underramen är byggd helt i SSAB:s höghållsfasta stål Strenx vilket ger möjlighet till låg egenvikt och vridstyv konstruktion. Flaket är tillverkat helt i Hardox som ger flaket extremt hög motståndskraft mot nötning och bucklor. Detta ger en optimerad vagn med lång livslängd, bra vägegenskaper och bra totalekonomi för kunden.

Lätt vikt och lätt att rengöra

Vagnen har växt med 20% i volym mot föregångaren och rymmer nu 7,1 m3 i grundutförande. Tippvinkeln är hela 72° och insidan mellan sida och flak är 90° för att enklare få rent och spara tid. Vagnen har en invändig bredd på 2,4 m som ger dig flexibilitet och möjlighet att bland annat frakta grävmaskiner. Om du önskar ökat svängbart drag för att öka arbetsområdet mellan vagnen och fordonet kan du enkelt välja till det. Men det är inte allt. Vi har redan förlängt standarddraget med 20 cm mot föregångaren och det svängbara är ytterligare 30 cm längre. Med fokus på att ge dig fler möjligheter.

Artikelnummer TKS1112 MK2

  • Längd: mm 5700
  • Bredd: mm 2540
  • Innermått: mm 3950x2390x750
  • Stålkvalité HARDOX i hela flaket, STRENX i underram
  • Volym: m3 7,1
  • Egenvikt: kg 2 024
  • Maxlast: kg 11 000
  • Tippvinkel: 72°

Service

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och att våra maskiner blir en vän som underlättar din arbetsdag. Vi erbjuder därför 5 års garanti på alla våra vagnar.

Här kan du läsa mer om Dumpervagn Pro 11 ton. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.