RSS

Nyheter

Ny återförsäljare i Norge på Vreten
Ny balkärra och ny högre djurgrind
Vreten produkter i full produktion -den 11 oktober 2019
Vretens produkter är nu i full produktion
En intervju med XR Berg & Maskin om Bala Agri´s TKS-kärror.
Bala Agri AB släpper en ny schaktkärra i det större segmentet. Benämningen är TKS som står för traktorkärra schakt och är en serie av kombinationskärror för transport av jord, grus, schaktmassor samt spannmål med förhöjningslämmar. Kärran har premiär på Borgeby Fältdagar 24-26 juni 2019.
Framtidstron är stor hos Bala Agri som tillverkar inomgårdsprodukter för jord- och skogsbruk. Ökande omsättning och rekordmånga ordrar gör att man ser positivt på det nya året.
Bala Agri lanserar nu en ny generations hydrauliska sidor för balvagnar och balkärror. Dessa går att få på alla storlekar av balvagnar i sortimentet från 7 till 22 tons lastkapacitet.
Ny fältvagn från Bala Agri -den 20 september 2018
Bala Agri lanserar nu en helt ny fältvagn med större lastkapacitet samt modernare konstruktion och design. Vagnen har en totalvikt på 20 ton och en lastvolym på ca 25 m³.
Bala Agri förvärvar Vreten -den 14 juni 2018
Bala Agri förvärvar Vreten och lyfter därmed in skogsvagnar, vägsladdar och utrustning för travsportanläggningar i sin produktportfölj.
Nya rundbalsvagnar -den 24 april 2018
Bala Agri lanserar nu två nya balvagnar med högre lastvikter; en 3-axlad vagn med 22 tons nyttolast och en 2-axlad kärra med 16 tons nyttolast. Båda har 9,5m flaklängd och rymmer 28 balar. Dessa går att få med hydrauliska sidor för snabb och säker lastsäkring.