RSS

Nyheter

Det finns en stor mängd alternativ för lantbrukare och entreprenörer på dagens marknad. Vi förstår att det gör det svårt att välja och hitta all information du behöver. Därför har vi sammanställt en lista med de vanligaste frågorna som förklarar hur vi på Bala Agri hjälper dig med dina frågor och ger dig en bra överblick hur en vanlig kontakt med oss ser ut.
Bala Agri är en ledande tillverkare av utrustning för moderna kunder inom jordbruk, skogsbruk och entreprenad. Vi arbetar för att öka våra kunders produktivitet och konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar vi verksamhetskunnande, teknisk kompetens och en stark entreprenörsanda.
Bala Agris volymvagn TKF1612 är framtagen för att underlätta den moderna lantbrukaren/entreprenörens arbetsdag. När vi tagit fram produkten har vi lyssnat in marknaden och tillverkat en produkt som aktivt tillför ett praktiskt värde för våra kunder. Med TKF1612 effektiviserar du ditt arbete, minimerar onödiga moment och minskar kostnaderna.
Rolf Johansson har varit mjölkbonde i 30 år. Hans gård strax utanför Njurunda har under åren växt från att hantera ett 20-tal kor till att hantera 150 kor. För att det ska vara möjligt krävs ett genomtänkt rundbalssystem för att utfodra djuren. Vi har intervjuat Rolf som varje år hanterar över 2000 balar för att höra mer om hans balgrip från Bala Agri.
Djurvagnar i första klass -den 13 april 2022
Vi har tagit fram marknadens djurvänligaste vagnar anpassade för att skapa en trygg och säker transport. Vagnen är noga genomtänkt och utformad för att djuren inte ska skada sig, bli onödigt stressade eller få panik. Vårt mål är att du med full kontroll och säkerhet ska kunna transportera dina djur.
Peter Karlsson är född bondpojke och har en lång erfarenhet av att arbeta som skogsbrukare. Det är ett yrke som funnits inom familjen sedan länge. Peter har jobbat 15 år manuellt och kört skördare samt skotare i 25 år. Skogen är helt enkelt en stor del av Peters liv och allt handlar om träd i familjen.
Vi har gjort en intervju med vår säljare Joakim Larsson som berättar mer om sin resa på Bala Agri. Han förklarar bland annat även vilka förväntningar du som kund kan ha på oss och hur vi jobbar med produktutveckling.
Nu kan du få den hydrauliska lastsäkringen på våra balvagnar även med hydraulisk höjdjustering av sidorna. Sidorna kan justeras med 300 mm upp och ner totalt. Dessa går att få på alla storlekar av balvagnar i sortimentet från 9 till 22 tons lastkapacitet.
För 20 år sedan bestämde sig Marcus Ahlén från Lidköping att börja med lantbruk. Han började då helt från noll, men redan som tvååring intresserade han sig för sina släktingars arbete ute på landet. Idag är Marcus en verksam lantbrukare samt entreprenör i kommunen och är engagerad inom flera spännande områden. För 1,5 år sedan tog han beslutet att skaffa en TKS1612 (Dumpervagn PRO 16 ton) från Bala Agri. Vi har därför gjort en intervju med Marcus för att höra mer om hans upplevelse av schaktkärran.
Vi söker Kapare! -den 2 mars 2022
Vi växer och behöver nu fler duktiga och engagerade medarbetare! Vill du jobba med ett gött gäng och på ett företag som expanderar och fokuserar på framtidens lantbruk- och skogsmaskiner? Tveka inte med din ansökan!